Tjänster

Elinstallationer
Installationer inom el-sidan både inom och utomhus. Som nybyggnation eller för att förändra och komplettera i er renovering.

Ljussättning
Tillsammans kommer vi fram till hur ni vill belysa ert hem eller omgivning. Även er affärslokal och verksamhet kanske behöver en upplyftande ljussättning.

Installation av vitvaror såsom kyl/frys samt spis och tvättutrustning
Framdragning av kraft till era nya vitvaror eller helt enkelt inkoppling av den gamla på ny plats. Kanske en uppfräschning av ert kablage bakom spisen.

Helhetslösningar med Luftvärmepumpar tillsammans med Mitsubihi Electric
Vi hjälper er med en total installation av er värmelösning.

Renoveringar och Byggnationer
I samband mer er renovering kan UAEL ta hand om omdragning av er elektricitet men även vara behjälpliga vid till exempel rivning av själva väggen i sig. Vi samarbetar med allt från erfarna håltagare till snickare och VVS. Vi håller i ert projekt tillsammans med er.

Solfångare
I vårt samarbete med SolarVenti så erbjuder vi konkurenskraftig försäljning och montering/installation av solfångare för ventilation av er fastighet. Full information på www.solarventi.se

2 svar på ”Tjänster”

 1. Hej
  vad kostar en SV3-solfångare ?
  Hämtpris?
  Inkl leverans?
  Inkl installation? Grisslehamn

  undrar jag,

 2. Hej
  Liten jobb!
  Byte av proppskåpet till modernare och installationen av handdukstork. Jobbet innebär eldragning till handdukstork i badrummet.

  Ni måstena intyg för att jobba våt miljö.
  Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =