Tjänster

Elinstallationer
Installationer inom el-sidan både inom och utomhus. Som nybyggnation eller för att förändra och komplettera i er renovering.

Ljussättning
Tillsammans kommer vi fram till hur ni vill belysa ert hem eller omgivning. Även er affärslokal och verksamhet kanske behöver en upplyftande ljussättning.

Installation av vitvaror såsom kyl/frys samt spis och tvättutrustning
Framdragning av kraft till era nya vitvaror eller helt enkelt inkoppling av den gamla på ny plats. Kanske en uppfräschning av ert kablage bakom spisen.

Försäljning samt installation av vinkylar, vitvaror och den speciella armaturen
Vi hjälper er med att hitta era lite mer speciella önskemål av produkter. Självklart installerar vi dem efteråt om så önskas.

Renoveringar och Byggnationer
I samband mer er renovering kan UAEL ta hand om omdragning av er elektricitet men även vara behjälpliga vid till exempel rivning av själva väggen i sig. Vi samarbetar med allt från erfarna håltagare till snickare och VVS. Vi håller i ert projekt tillsamman med er.

Solfångare
I vårt samarbete med SolarVenti så erbjuder vi konkurenskraftig försäljning och montering/installation av solfångare för ventilation av er fastighet. Full information på www.solarventi.se